Ervaringen

 

meer info

Wanneer er iemand uit mijn omgeving mediation nodig heeft, zou ik Cervix Mediation meteen aanbevelen. Miriam bracht de rust om samen goed te praten. Er was ruimte voor ons verdriet. Miriam gaf goede tips om het ouderschapsplan goed aan te laten sluiten bij de handicap van onze zoon.

E.R. te U.

Dank voor alle hulp om de juiste afspraken te maken. Het was fijn dat Miriam ons bij de hand kon nemen tijdens het echtscheidingsproces.

R.V. te S

Voor mij was het best moeilijk om goed te begrijpen wat er bij een echtscheiding allemaal geregeld moet worden. Miriam kon dat goed uitleggen en nam daar ook de tijd voor.

T.v.G. te S.

Ik ben met Miriam naar de ezels geweest. Ik  mocht ze borstelen en knuffelen.

Sam (9 jaar)

In korte tijd wist Miriam de vinger op de zere plekken te leggen. Ik bewonder enorm hoe ze dat doet. Miriam is een mensen-mens.

M.C. te E

Miriam was de rots in de branding voor onze kinderen. Knap hoe zij in korte tijd hun vertrouwen heeft weten te winnen. Miriam heeft de stem van onze kinderen goed vertaald. Dit maakte voor mij dat ik kon begrijpen dat het belang van de kinderen voor dat van mij gaat.

L.M. te E

Ik vind Miriam heel lief. Het was leuk bij haar, vooral de spelletjes.

Saar (9 jaar)

Ik vind dat Miriam het heel goed heeft gedaan. Ze heeft een modererende en de-escalerende rol gespeeld en ons doel is bereikt: we hebben na diverse rechtszaken toch gezamenlijke afspraken over onze zoon kunnen maken.

J.W. te B.